perjantai 15. tammikuuta 2021


 Hei kaikki💓

Me tÀÀllÀ Homebasessa mietittiin ja visioitiin mitÀ muuta voisimme yhdessÀ tehdÀ. Tutulla tyylillÀ, - yhdessÀ pystymme!

Ajatus blogista herĂ€si. Kuinka mahtavaa olisikaan jos me ja te yhdessĂ€ saisimme kanavan keskustelulle ja tiedon jakamiselle. Eli, nyt pÀÀsee kirjoittamaan, kertomaan ja haastamaankin jokainen kĂ€vijĂ€,yhteistyökumppani, kuka vain. 

Voit laittaa valmista teksiÀ, voidaan kirjoittaa yhdessÀ jostain aiheesta tai voit vinkata mikÀ olisi aihe mistÀ haluat lukea ja keskustella. Kuviakin voi lÀhettÀÀ. Jokaisessa blogipostauksessa on kommentointimahdollisuus, jossa toivottavasti saamme hyviÀ keskusteluja aikaiseksi.

Moderaattori eli yllÀpitÀjÀ toimii Crista. En ole mikÀÀn koodari ja Àidinkielikin vÀlillÀ hakusessa, mutta tarkoitus on tehdÀ ymmÀrrettÀvÀÀ tekstiÀ eikÀ koreilla sivistyssanoilla. Ja tietty halutessaan anonyymisti. Hienoa olisi saada esim. tarina toipumisesta. Muita aiheita joita on palloteltu; millainen hoito, ihmissuhteet, hÀpeÀ, onnellisuus, yksinÀisyys,- mitÀ muita aiheita voisi kÀsitellÀ?

Kuvat ovat Cristan ellei toisin mainita.

Eli Ă€lĂ€ pelkÀÀ laittaa juttuja ja ideoita tulemaan os. crista.ervamaa@tatsi.org 😍



Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti

  TĂ€mĂ€ aihe on vĂ€hĂ€n tabu. Siksi siitĂ€ kirjoitankin. MeitĂ€ peliriippuvaisia on paljon enemmĂ€n kuin tilastoissa lukee. On Ă€itejĂ€, isiĂ€, yst...